Welkom bij de Bubbels van Frits

Wij bezorgen exclusieve betaalbare champagne bij jou thuis! Wij bezorgen door heel Nederland onze champagne! Gemakkelijk en snel via PostNL in huis!

Koop hier champagne

Onze bubbels komen uit Frankrijk

Wij selecteren de meest frisse bubbels door ze zelf bij de Franse champagneboer te proeven! Exclusief, maar nu eenvoudig verkrijgbaar!

Meer over onze bubbels

Geniet van het moment

Speciale momenten verdienen exclusieve bubbels!
Met onze populaire keuze helpen wij jou naar de meest intieme of uitbundige momenten!

Trending keuze

Welkom bij de Bubbels van Frits

Onze exclusieve betaalbare champagne tot bij jou thuis! Wij bezorgen door heel Nederland! Gemakkelijk en snel via PostNL in huis!

Koop hier champagne

Onze bubbels uit Frankrijk

Wij selecteren de meest frisse bubbels door ze zelf bij de Franse champagneboer te proeven! Exclusief en eenvoudig verkrijgbaar!

Over ons

Geniet van 't moment

Speciale momenten verdienen exclusieve bubbels! Met onze populaire keuze helpen wij jou naar de meest intieme of uitbundige momenten!

Trending keuze

Bubbels bestel je online

Onze bubbels komen niet alleen uit de exclusieve champagnestreken in Frankrijk, maar zijn ook simpel & snel online te bestellen! De allerfijnste champagne smaken worden zo bij jou aan de deur bezorgd. Weet jij welke smaken bij jouw keuze passen?

Champagne als cadeau

Champagne is vaak ook het ideale cadeau om de fijne momenten met elkaar te vieren. Wij begrijpen dat het overhandigen van een fles champagne toch wat kaal kan voelen. Hier hebben wij verschillende en persoonlijke oplossingen voor!