Ambassadeurs
van Frits

Ambassadeurs
van Frits

Het verhaal van Steven: Ambassadeur regio Den Haag

Het verhaal van Steven: Ambassadeur regio Den Haag

Een aantal van mijn persoonlijke bezoeken aan de champagnestreek bleven niet onopgemerkt. Hierdoor volgde al snel de vraag of ik Fritsambassadeur voor de mooie stad achter de duinen wilde worden. Zo’n kans kon ik uiteraard niet aan mij voorbij laten gaan! In de zomer van 2022 ben ik ambassadeur van Frits in Den Haag geworden, de stad waar ik opgegroeid ben en nooit weg ben gegaan.

Als ambassadeur van Frits is het dan ook mijn doel om mensen blij te maken en kennis te laten maken met de kleine champagnehuizen. Niet alleen met oud en nieuw of een bruiloft, maar juist ook bij een etentje met vrienden of familie om zo weer nieuwe redenen te bedenken waarop geproost mag worden! Mijn favoriete bubbel van Frits is de Pierre Morlet Millésimé. De glinsteringen van het etiket van deze fles zie je ook in de ogen van iedereen die hier een eerste slok van neemt. Een heerlijke frisse, elegante champagne!

Kom je uit de regio Den Haag en wil je meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan contact op met Steven via steven@bubbelsvanfrits.nl.

Het verhaal van Lonneke: Ambassadeur regio Rotterdam

Het verhaal van Lonneke: Ambassadeur regio Rotterdam

Het lot bracht me naar het champagne festival, Fete du Champagne, waar ik de eigenaar achter Bubbels van Frits ontmoette. Toen al wist hij mij te enthousiasmeren voor deze bijzondere versnapering. Nu, precies twee jaar later, kan ik met een grote glimlach vertellen dat ik de trotse ambassadrice van Bubbels van Frits ben in ons geliefde Rotterdam. Mijn missie? Champagne naar jullie brengen, recht door het hart van deze bruisende stad. Voor de Rotterdammert die wel van een feestje houdt! “Rotterdam stroomt over van energie, en onze champagne laat de sprankels dansen!” Laten we samen proosten op de meest onvergetelijke, succesvolle momenten met de verfijnde Bubbels van Frits.

Kom je uit de regio Rotterdam en wil je meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan contact op met Lonneke via lonneke@bubbelsvanfrits.nl.

Het verhaal van Anne: Ambassadeur regio Utrecht

Het verhaal van Anne: Ambassadeur regio Utrecht

De afgelopen jaren heb ik gewoond in Rotterdam, Utrecht en de laatste jaren in Voorburg, maar nu kom ik weer terug naar Utrecht om verder van het leven te genieten. Ik werk als geneesmiddelenbeoordelaar en onderzoeker, maar doe ook andere leuke dingen. Zo heb ik bijvoorbeeld een liefde voor de horeca; ik ga graag lekker uit eten en werk zo nu en dan bij restaurant San Siro. Een andere liefde is wijn…daar hou ik over het algemeen van meer uitgesproken smaken; rijp fruit, tannine, boter. Tot aan hier is eigenlijk niet helemaal relevant m.b.t. Bubbels van Frits, naar mijn mening. Natuurlijk kan je mij ook wakker maken voor alle bubbels. Op dit moment drink ik het liefst onze Blanc de Pinot Noir (100% pinot noir), erg verfrissend na alle hippe blanc de blancs. Graag tot op een van de evenementen!

Kom je uit de regio Utrecht en wil je meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan contact op met Anne via anne@bubbelsvanfrits.nl.